ᵔ ᴗ ᵔ Povestea atelierului - extinderea prin practică și răbdare Despre noi - inspirație și demers creativ Lemnivor și drumul artei prelucrării lemnului

Am parcurs un drum lung în călătoria dedicată artei prelucrării lemnului. Ceea ce inițial a pornit ca o activitate complementară în toamna anului 2010, s-a extins prin practică și răbdare într-un mic univers – atelier de producție și design – ce a venit ca un răspuns firesc la alegerile făcute de-a lungul timpului.

Avem peste un deceniu și jumătate de experiență în industria creativă și ca povestitori vizuali am reușit să transformăm diferite concepte într-un limbaj unic. Ne-am oprit pe tărâmul lemnului unde uneltele au devenit aliații noștri, iar rezolvarea problemelor este forța noastră călăuzitoare.

Procesul de construire al unui obiect este la fel de important pentru noi, ca și modul în care va arăta el în final. Tot lemnul pe care îl folosim a avut o poveste înainte de a ajunge în atelier. Scopul nostru este să construim în jurul acelei povești, să vedem caracteristicile lemnului și ce vrea să devină. Culoarea, dispunearea fibrelor, nodurile, rănile, crăpături sau alte „defecte” – ne dictează în cele din urmă abordarea față de fiecare piesă. Munca noastră nu se bazează doar pe mașini și numere, ci pe un proces complet creator.

Nu ne este frică să ne murdărim mâinile! Călătoria noastră este despre valoarea de a te angaja într-un demers creativ și de a-ți exersa abilitățile în fiecare zi.

Ce îți putem oferi?

felii de lemn proaspăt tăiate

Experiența în manufacturarea produselor din lemn ne permite să fim flexibili în realizarea obiectelor la comandă, oferind soluții personalizate pentru idei noi – proiecte de design, obiecte promoționale pentru companii sau piese de mobilier din lemn masiv și materiale educaționale pentru instituțiile de instruire și educare a copiilor.

Abilități

căsuță figurină din lemn masiv cu scoarță

Ne place să ne asumăm tot felul de roluri pe parcursul unui proiect, bazându-ne pe aptitudinile diverse acumulate în timp. Astfel, Lemnivor reunește cunoștințele și pasiunile noastre pentru fotografie, grafică, design și natură.
Aici am reușit să ne folosim experiența, priceperea și pasiunea la o scară mai mare, menținând un echilibru delicat între determinare și prudență.

Clienți

mobilier personalizat pentru living

Lista noastră de clienți variază de la cumpărătorii individuali, instituțiile de instruire sau educare a copiilor și până la companii.
Lucrăm îndeaproape cu antreprenori, arhitecți și designeri de interior și ne bucurăm de colaborări directe cu proprietarii de case. Primim fiecare comandă ca pe o nouă provocare, pentru că provocările sunt doar oportunități de a crea soluții!