Prelucrarea lemnului

Este serviciul de bază, oferit de atelierul nostru, ce încorporează întreaga experiență acumulată în manufacturarea obiectelor din lemn. Avem o gamă largă de produse care pot fi personalizate conform specificațiilor voastre. Ne ocupăm de tot ceea ce implică realizarea unei lucrări, de la aprovizionarea materiei prime, verificarea calității, pregătirea pentru asamblare sau modelare și până la finalizare.

Producție și design pentru obiecte în serie

Lucrăm cu drag la produsele de serie mică, dar agreem și comenzi cu obiecte de serie mijlocie. Deoarece ne desfășurăm activitatea în cadrul unui centru comunitar creativ (dotat cu unelte și echipamente ce facilitează prototiparea rapidă), putem realiza și obiecte în serie cu ajutorul unui CNC router pentru debitare, frezarea canalelor și a profilelor, frezarea de suprafață sau de degroşare și a unui CNC laser pentru debitare și gravură de linie sau suprafață.

Legătorie de carte

Oferim produse şi servicii de legătorie personalizate şi realizăm coperte de artă. Asamblăm cărți, jurnale și albume cu diferite tipuri de legături: coptă, utilizând benzi de material, prin tehnici japoneze sau „omida“. La cerere, înlocuim hârtia caietelor legate de noi.
De asemenea, putem personaliza coperte sau cutii din lemn prin pirogravare.