Termene și condiții

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului lemnivor.ro de către potențialii utilizatori sau clienți.

  1. Informații preliminare

1.1. Mulțumim pentru interesul acordat companiei, site-ului, serviciilor și/sau produselor noastre.

1.2. Vă rugăm să citiți acest document cu atenție. Acest document (denumit în continuare „Contract”, „Document”  sau „Termene și Condiții”), reprezintă condițiile utilizării site-ului lemnivor.ro (denumit în continuare „site-ul”) și plasării de comenzi de produse și servicii prin intermediul site-ului. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenele de utilizare descriși în continuare. Acest document reprezintă o convenție legală – un contract între dumneavoastră și noi. Vă rugăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate și cookies, înainte de a naviga pe site sau de a plasa o comandă. Dacă nu sunteți de acord cu aceste Termene sau cu Politica indicată mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

  1. Prezentul contract și obligativitate

2.1. Prezentul document, cât și toate politicile la care acesta face referire (Politica de confidențialitate, sau cea privind utilizarea modulelor cookie) au caracter obligatoriu. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi, vă luați angajamentul de a respecta prezentul document și politicile indicate.

2.2. Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabila. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica termenele care sunt în vigoare la momentul plasării acesteia.

2.3. Nu putem garanta faptul că produsele care au fost incluse la un moment dat pe site vor fi disponibile oricând și ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs. Dacă aveți întrebări sau neclarități, ne puteți contacta cu încredere la salut@lemnivor.ro sau prin completarea formularului de contact.

  1. Identitate și descrierea produselor/serviciilor

3.1. Site-ul Lemnivor.ro se află în administrarea Lemnivor SRL, societate organizată în baza legii române, cu sediul social în București, sector 2, având cod unic de înregistrare fiscală 36658202.

3.2. Lemnivor.ro este un site de prezentare a portofoliului web al companiei SC Lemnivor SRL.
Cu o vastă experiență în manufacturarea produselor din lemn compania produce doar obiecte la comandă, oferind soluții personalizate pentru proiecte de design, mobilier din lemn masiv sau obiecte promoționale pentru companii.

  1. Securitatea datelor personale

4.1. Acest site prelucrează date personale în condițiile descrise de documentul de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

  1. Drepturile și obligațiile utilizatorului/cumpăratorului

5.1. Prin accesarea, vizitarea, plasarea unei comenzi sau desfășurarea oricărei alte activități pe site-ul nostru, veți aveți obligația de a respecta următoarele reguli:

Veți folosi acest site exclusiv pentru informare sau efectuarea comenzilor legitime, veți respecta drepturile de autor cu privire la orice element regăsit pe acest site și nu veți desfășura nici un fel de acțiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru;

Nu veți efectua nici o comandă falsă sau frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula comanda;

Ne veți furniza informații reale, exacte și complete în legătură cu plasarea comenzilor.

5.2. În consecință, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus, de a anula comenzile, de a sesiza autoritățile competente pentru tragerea la răspundere administrativă/penală a oricăror fapte antisociale și de a ne adresa justiției pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate, prezente sau viitoare.

5.3. Veți plasa o comandă (trimite comanda) pe site-ul nostru, doar prin exprimarea explicită a acordului la prezentele termene și condiții, acord ce se realizează prin bifarea căsuței aferente, pozitionată lângă butonul “Trimite”. În caz contrar, nu se poate finaliza acest contract la distanță și implicit plasarea comenzii în vederea realizării acestui act de comerț, vânzare/cumpărare. Prin acționarea acestui buton însoțită de bifarea casuței, clientul înțelege că are un angajament ferm de a executa plata în totalitate a valorii comenzii plasate.
– Clientul înțelege că plata poate fi efectuată în 2 modalități de plată: prin transfer bancar (prin Ordin de plată la bancă sau prin internet banking) sau prin plata online cu card.
– Clientul înțelege că produsele personalizate comandate nu pot fi returnate.
– Clientul înțelege că anularea comenzii poate fi făcuta în maxim 12 ore de la plasarea acesteia.

  1. Proprietate intectuală

6.1. Întregul conținut al site-ului este proprietatea intelectuală a Societății Lemnivor S.R.L., toate drepturile fiind rezervate. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabila. Astfel, site-ul va fi folosit de către utilizatori doar pentru informare sau plasare de comenzi.

6.2. Utilizatorii site-ului lemnivor.ro nu au dreptul de a descărca, modifica parțial sau integral site-ul, reproduce parțial sau integral site-ul, copia, distribui, transmite, publica, vinde, crea materiale derivate sau exploata site-ul în orice altă manieră contrară intereselor Lemnivor S.R.L. indiferent dacă există sau nu un scop comercial.   Folosirea fără acordul scris prealabil, indiferent de scop, a oricăror elemente de pe site-ul lemnivor.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

6.3. Întregul conținut (incluzând, dar fără a se limita la baze de date, elemente de grafică, conținut multimedia și orice alte date) sunt proprietatea intelectuală a Societății Lemnivor SRL. Întregul site este protejat de Legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare, Legea nr.84/1998 privind mărcile și idicatiile geografice, cu modificările și completările ulterioare, Legea nr.129/1992 privind modelele și desenele industriale, republicată precum și de orice alte prevederi legale în acest sens.

Pentru orice încălcare a proprietății intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanțele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum și de a depune o plângere penală la organele judiciare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

  1. Limitarea responsabilității firmei

7.1. Lemnivor.ro verifică exactitatea informațiilor de pe Site, dar nu se face responsabilă pentru conținutul sau disponibiitatea Site-ului. Astfel, vă prezintă conținutul acestui site web cu titlu informativ și nu garantează că prezentele pagini nu conțin erori la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea datelor, să vă asigure că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informari corecte și remedierea eventualelor erori. Iar Lemnivor.ro nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

7.2. Nu vă putem garanta că produsele sau serviciile care s-au găsit la un moment dat pe site, vor fi disponibile în orice moment pentru achiziționare.

7.3. În măsura în care produsele și serviciile sunt indisponibile, dar dumneavoastră ați plasat deja comanda, vă vom informa cu privire la indisponibilitatea acestor produse/servicii și vă vom recomanda produse similare, la valoare egală sau apropiată, care pot fi comandate.

7.4. Lemnivor SRL nu își asumă responsabilitatea pentru întârzierile de livrare din cauza firmei de curierat și deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar.

  1. Conciliere

8.1 În cazul în care aveți o nemulțumire în legatură cu produsele sau serviciile oferite de Lemnivor.ro, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail salut@lemnivor.ro sau prin completarea formularului de contact.

8.2 Orice conflict apărut între clienți și companie poate fi soluționat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți, prin mediere sau prin recurgerea la instanțele judecătorești competente, conform legislației în vigoare.

8.3 Puteți utiliza platforma SOL pentru a vă rezolva problema cu ajutorul unui organism aprobat pentru soluționarea litigiilor on-line.

8.4 De asemenea, aveți dreptul de a informa Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului despre eventualele nemulțumiri la adresa produselor/serviciilor noastre.

  1. Acest contract

9.1. Aceste Termene constituie acordul integral dintre dumneavoastră şi noi în ceea ce privește utilizarea acestui site.

9.2. Utilizatorul este de acord ca toate comunicările efectuate în baza prezentului Contract să aibă loc prin intermediul poștei electronice la adresa comunicată prin intermediul Platformei, consimțind că o astfel de comunicare este validă. Ne rezervăm dreptul de a folosi și alte metode de transmitere (prin poștă, curier sau prin intermediul executorilor judecătorești) a comunicărilor noastre către utilizator.