Jurnal cu dreamcatcher

Multe simboluri au început în jurul cercului, iar unul dintre acestea este capcana de vise (dreamcatcher-ul), un simbol ce se bazează pe o legendă care își are originea de la poporul Ojibweal, una dintre cele mai mari populații indigene. În mod tradițional era produs cu scop apotropaic, doar din elemente naturale, pentru a se integra înapoi în mediul natural.
Capcana de vise (dreamcatcher) era atârnată deasupra patului sau într-un loc însemnat din casă și se credea că mișcarea blândă a penei ar ademeni omul să doarmă. Forma circulară a dreamcatcher-ului reprezintă ciclul vieții – în timp ce pânza țesută captează vise rele și permite pătrunderea viselor bune pentru cel care doarme.

Astăzi, capcanele pentru vise au devenit popularizate în afara culturilor nativ americane și sunt adesea folosite ca obiecte decorative. Noi vă oferim varianta încorporată în coperta unui jurnal de lemn.

Caietul nostru cu dreamcatcher se poate reintegra la fel de ușor în natură și poate fi folosit ca jurnal de vise, jurnal de bord, carte de idei sau pentru scriere creativă, cum ar fi poezia.

Copertele sunt realizate din lemn masiv cu dreamcatcher țesut manual și finisate cu lac pe bază de apă.
Jurnalul conține 180 pagini A6, de hârtie albă, de 80g.
Dimensiune coperte: 11 x 15.5 cm
Greutate: 275 g