Pană de chitară cu teacă

Penele de chitară sunt tăiate din diferite esențe de lemn tare (fag, nuc, mahon, stejar) și finisate manual, apoi mângâiate cu un strat de ulei pentru a adăuga durabilitate și aderență lemnului. Penele din lemn dau un ton bogat și vibrant.

Se pot realiza la comandă, personalizate cu gravură laser. Vin depozitate în teacă, sub formă de pandantiv sau în cutie. Opțiunile pentru gravuri nu se limitează la imaginile prezentate. Putem transpune mesajul sau imaginea ta în gravură.

Dimensiunile penelor sunt de ~ 28 x 32 mm, cu o grosime de 1,5-2 mm, dar pot varia ușor deoarece sunt lucrate manual.

Pentru a facilita o comandă, te încurajăm să completezi formularul de mai jos cu date reale și complete. În mod obișnuit, o pană este gata a doua zi după ce avem confirmarea graficii pentru gravură.
Dacă doar dorești sa afli mai multe detalii despre procesul de realizare a comenzii poți citi răspunsurile de aici sau ne poți scrie un email.

  • Pentru a ne asigura că toate comenzile vor ajunge în timp util de sărbători, ultimele comenzi de anul acesta care necesita livrare prin curier, le vom prelua până la data de 12 decembrie. Pentru cei din București care pot veni sa ridice personal obiectele, perioada de preluări se extinde până pe 18 decembrie 2023.
    Vă mulțumim pentru întelegere!